![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
הגדרות האשכול | אפשרויות הצגת האשכול |
|
|
#1 |
|
מנהל המועדון
מקום מגורים: באר-שבע
תגובות: 1,346
הבעות תודה: 3
הודו לחבר 75 פעמים ב-74 תגובות
|
התמונה הנ"ל מייצגת את החזון הרעיוני עבור מכונית ספורט קופה 2+2 (בעלת 'דלתות ההתאבדות' המפורסמות אשר נפתחות כלפי פנים הרכב, כפי שנראו לראשונה ב-RX-8), חזון רעיוני של מכונית שמתיימרת להחליף למעשה את ה-RX-8 המפורסמת של מאזדה. שם הדגם: RX-Z. הפרויקט הגיח לאוויר העולם באמצעות יוזמה של סטודנט עיצוב רומני בשם אדריאן קיפריאן (Adrian Ciprian). קיפריאן יצר גירסא אחרת (פורצת דרך אך בהחלט ניתנת לוויכוח) של מכונית בעלת 'חיוך חמש הנקודות' בחרטומה אשר מאפיין את דגמי מאזדה בשנים האחרונות. על פי טענת המעצב הרומני, על ה-RX-Z להיות מצוידת בטכנולוגיית הכלאיים (הייבריד) שתכלול מנוע דיזל בחזית הרכב וזוג מנועים חשמליים מאחור. לפיכך, משמעות הדבר היא כי ההצעה למכונית הספורט כביכול איננה ממש חברת נפש קרובה של סדרת ה-RX שמאזדה מתגאה בה, אבל היי - מדובר רק ברעיון דמיוני. לפחות מבחינת העיצוב, מדובר בפריצת דרך של ממש. האם לטובה או לרעה? נשאיר עבורכם את השיפוט. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
מקום מגורים: ראשון לציון
תגובות: 156
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 2 פעמים ב-2 תגובות
|
תאמת יחסית לדגם קונספט הוא באמת נראה יחסית ניתן לייצור על ידי שינוי מועט מאוד
החלק האחוריי בטוח לא יגיע לייצור כי הוא לא בטיחותי, אי אפשר לראות כלום בשמשה האחרוית וגם הכורות עבות מידי ורוב הסיכויים שלא תראה שום דבר שמתקרב מאחורה, למשל עמודים בחניה. אבל חוץ מזה יחסית לדגמי קונספט ההדמיה של הרכב נראית דיי "טבעית" ולא מופרכת לגמריי כמו שדגמי והדמיות קונספט נוטים להיות ואם כבר אז הרכב צריך להיות בתוך סדרת ה MX ולא ה RX, אולי MX6 החדשה ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מקום מגורים: מעלות
תגובות: 92
הבעות תודה: 1
הודו לחבר 3 פעמים ב-3 תגובות
|
קטלנית.
|
|
|
#4 |
|
Astinator
מקום מגורים: מרכז
תגובות: 235
הבעות תודה: 2
הודו לחבר 20 פעמים ב-15 תגובות
|
הפנסים הקדמיים שלה מזכירים לי דגם עתידי של 323F-BA
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
שמיל
מקום מגורים: אשדוד
תגובות: 33
הבעות תודה: 1
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
אני שמעתי על מאזדה RX 9 שתיהיה עם מנוע 1.8 רטורי!@!
תמונה: http://i35.tinypic.com/2dt9lkj.jpg (תמונה נערכה, והפכה לקישור, משום שהיא עוברת את הגודל 640X480). |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מקום מגורים: ראשון לציון
תגובות: 156
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 2 פעמים ב-2 תגובות
|
וואו!
1.8 רוטורי?!?! הדבר הזה יעשה איזה 300 כ"ס בטח!! ולגבי העיצוב כל מה שיש לי להגיד זה שהרכב נראה כמו חללית!!!! הולך להיות פצצה אם זה יהיה אמיתי! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Astinator
מקום מגורים: מרכז
תגובות: 235
הבעות תודה: 2
הודו לחבר 20 פעמים ב-15 תגובות
|
דבר אחד אני לא מבין, מה עובר להם בראש שם במאזדה, מתכננים מכונית כלאיים עם מנוע דיזל! ונותנים לה שם RX!? הרי RX מציין סדרה בעלת מנוע רוטורי בלבד Rotary Experiment או בקצרה RX!, ומה זה ה-Z הזה...?
סתם מנסים להדביק מותג לפי דעתי. Rotary Experiment - RX Mazda Experiment - MX |
|
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים רשומים ו-1 אורחים) | |
| הגדרות האשכול | |
| אפשרויות הצגת האשכול | |
|
|