![]() |
|
|
#1 |
|
מנהל פורום הגראז' והחשמל
מקום מגורים: דרום
תגובות: 296
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 9 פעמים ב-9 תגובות
|
שבת שלום חברים,
אני ויקיר כבר הרבה זמן תיכננו ללכת ולעשות ניקוי למערכת ההזרקה ברכב. היום בבוקר התיצבנו בפתח-תקוה ברחוב הרכב 5 אצל "משה זר הזרקות". חיים יוד, חברינו מהפורום, עובד שם והוא המאבחן הראשיץ הבן אדם פשוט אנציקלופדיה לרכב מהלכת. קיבלנו שם יחס חם, דאגו לנו ולרכבים שלנו בצורה יוצאת מן הכלל. כל דבר שפורק, חיים הסביר לנו. הוא פירק את המזרקים ובעזרת מכונה שנקראת "אולטרה סוניק" הוא גם ניקה אותם. ישנה מעין אמבטייה עם חומר ולתוכה מכניסים את המזרקים ומחברים אותם לשקעים והם בעצם "עובדים" בתוך החומר. אך הם לא עובדים וסתם יונקים חומר האמבטייה רוטטת ובתוכה מושמעים גלי קול בתדרים גבוהים מאוד אשר מפרקים את כול הליכלוך שנמצא במזרק נשמע לכם מופרך?! תתפלאו אבל ממש לא אנחנו ראינו בעיניים איך מכל מזרק יוצאת הג'יפה ואיך כול הליכלוך שבתוכו מומס ויוצא החוצה בצורת אבנית/ קצף. לאחר מכן החליפו לנו את הרשתיות שבתוך המזרק (מסננים) וגם את כול הגומיות אשר אוטמות אותו, חיים בדק לנו אטימה בכל מזרק ובדק את הרכב בעזרת מחשב על מנת לסרוק תקלות. אנחנו יצאנו משם עם חיוך ענקי על הפנים קיבלנו אחלה שירות, אחלה יחס, למדנו המון. למקום מגיעים עשרות רכבים מכל הסוגים עם תקלות מופרכות והם עולים עם הבעייה בקלות. אני מאוד ממליץ על הניקוי ואני אשאיר מקום קצת ליקיר לספר לכם על איזו תקלה ברכב של יקיר עלה חיים במהלך ניקוי המזרקים. כמה תמונות. המכון מחדר ההמתנה למעלה (שימו לב למאזדות שלנו מימין): ![]() קורבט חמודה שראינו ליד. אחר כך עברנו לרוני ועשינו לנו מפגש קטן בתחנה המרכזית בראשון: רוני ויקיר מחפשים מה לגנוב לי מהרכב: ![]() שני גנבים.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Music Is My Language
מקום מגורים: צפון הארץ-נהריה
תגובות: 133
הבעות תודה: 5
הודו לחבר 2 פעמים ב-2 תגובות
|
יפה לכם (-:
אפשר לדעת כמה עולה דבר כזה ? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל פורום הגראז' והחשמל
|
המחיר יכול להשתנות בין הרכבים תלוי אם אתה צריך ניקוי מצערת וכול מיני כיוונים
עדיף לך להגיע למקום ולקבל הצעה. זה שאתה חבר המועדון יתן לך כמה נקודות זכות אני מבטיח.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל המועדון
מקום מגורים: באר-שבע
תגובות: 1,346
הבעות תודה: 3
הודו לחבר 75 פעמים ב-74 תגובות
|
היום אני ושחר היינו אצל "משה זר הזרקות", חיים ומשה קיבלו אותנו מאוד יפה, קיבלנו את היחס הכי טוב שאפשר כלפי הלקוח, תוך כדי העבודה חיים הסביר לנו על מערכת הדלק, והראה לנו מה הוא מחליף, אצלי הוא ביצע ניקוי מזרקים,סריקת תקלות במחשב הניהול ע"י מחשב, כיוון מה שצריך במנוע.
לאחר הטיפול אצלו המנוע מרגיש כמו חדש, עובד יפה עם סחיבה טובה יותר. במשך השבוע הזה אבדוק צריכת דלק. בבקשה לא לשאול אותנו על מחירים, זה אסור לפרסום! כל מי שרוצה טיפול כזה במערכת הדלק שיפנה ל"משה זר הזרקות" תזדהו כחברי מועדון מאזדה ותקבלו מחיר טוב מאוד. לכל רכב יש את הבעיות שלו, וכל רכב זקוק לטיפול מסויים, בהתאם לטיפול המחיר משתנה. אני באופן אישי מבטיח לכם שתקבלו יחס מעולה, ואנשים בעלי מקצוע אמיתיים. יקיר. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מקום מגורים: ראשון לציון
תגובות: 156
|
גם מצטרף להמלצות בנוגע למקום ולבן אדם
וכמוני נראה לי גם חצי מהמועדון שעברו אצלו טיפול מקום מעולה ובן אדם עם ידי זהב! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע מומחה
תגובות: 19
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
שלום לכל חברי הפורום ולצוות המנהלים.
ראשית רוצה אני להודות ליקיר ולשחר על כל הפירגון גם אם מעט הגזימו .שמחתי להכירם אישית ועוד יותר על הכבוד לעבוד על רכבם ואם הצלחתי לפתור להם בעייה אחת בזה יצא שכרי ( הם נסעו כ 400 ק"מ הלוך וחזור מבלי היכירות מוקדמת ביננו רק מהפורום ועל אמון זה אני מודה להם). ולכם חברי המועדון המאוחד אני חוזר על הבטחתי - בדיקות סורק תקלות,ארבע גזים וכו הם בחינם עבורכם חברי המועדון ועל טיפול\ניקוי יש עבורכם הנחה של 20% לעבודה במכון. שוב תודה והמשך שיטוף פעולה פורה. בברכה לכולכם. חיים יוד. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל פורום החשמל
מקום מגורים: ראשון-לציון
תגובות: 129
|
חיים תודה רבה על הקבלה החמה לחברי הפורום אני מאמין שעם שירות כזה יגיעו אליך עוד הרבה.
שחר, דבר אחד אני לא מבין, מתי לעזאזל הספקת לצלם את הרכבים שלנו אם היית לידי כל הזמן?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל פורום הגראז' והחשמל
|
חבל שלא ידעת שאני יכול להיות בשני מקומות בו זמנית.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
מנהל המועדון
מקום מגורים: באר-שבע
תגובות: 1,346
הבעות תודה: 3
הודו לחבר 75 פעמים ב-74 תגובות
|
שחר, אני גם ממש לא שמתי לב שצילמת, כל הזמן עמדת צמוד אלינו.
יקיר. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Mondeo 2.0
מקום מגורים: בקעת הירדן
תגובות: 350
הבעות תודה: 9
הודו לחבר 8 פעמים ב-8 תגובות
|
תודה לשחר ויקיר על הסקירה וההמלצה.
למרות שאני לא מכיר את חיים, אני חושב שמגיעה לו תודה מכולם על היחס והשירות לחברי המועדון. חיים המליץ לי להגיע לבדיקה חינם וטרם יצא לי, מקווה לעשות זאת בקרוב. ובהזדמנות זו אשמח אם חיים יגיד מתי מומלץ לעשות ניקוי מזרקים ? ברשותי פורד מונדיאו 2002 שעברה 131,000 ק"מ. תודה. |
|
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים רשומים ו-1 אורחים) | |
| הגדרות האשכול | |
| אפשרויות הצגת האשכול | |
|
|